Skip to main content

Littler Norway er del av Littler Global

Littler er verdens største arbeidsrettsadvokatfirma med mer enn 1 700 advokater fordelt på mer enn 100 kontorer over hele verden. Sammen representerer medlemsfirmaene et globalt tilbud til våre klienter.

Å være en del av Littler Global bedrer vår evne til å håndtere multinasjonale arbeidsrettslige saker, og gir våre klienter tilgang til juridisk rådgivning i internasjonale saker med ett kontaktpunkt.

Littler har representert og rådgitt virksomheter i over 75 år på alle områder innen arbeidslivsjuss og HR, og har vært involvert i flere betydningsfulle arbeidsrettstvister og ved fremforhandling av viktige kollektive avtaler.

Littler har med sitt fokus på kun å rådgi innen arbeidslivsjuss og HR et godt rykte som en innovativ og global leverandør av juridiske tjenester som gir klientene omfattende bistand på viktige forretningssteder over hele verden.

Under navnet «Littler Global» opptrer de enkelte og uavhengige medlemsfirmaer med spesialisering innen arbeidslivsjuss sammen som en internasjonal leverandør av juridiske tjenester. Du kan finne mer informasjon her.

Kontakt oss

Tel (+47) 23 89 75 70
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Personvern

Adresse

Akersgata 28
0158 Oslo

LinkedIn

Firm Logo