Skip to main content

Et nisjefirma innen arbeidslivsjuss

Littler advokatfirma AS («Littler Norge») er et spesialisert nisjefirma innen arbeidslivets juss. Vi har full dybdekunnskap og breddeerfaring innen arbeidslivets juss og tilstøtende områder.

I 2021, 2022 og 2023 er vi rangert som ett av de to  beste advokatfirmaene i Norge innen arbeidsrett (Finansavisen og Kapital - den årlige advokatundersøkelsen). 

Littler Norge har også i en årrekke vært anbefalt i de anerkjente internasjonale rangeringene Chambers og Legal 500 innenfor arbeidsrett og pensjon, hvor også flere av våre partnere er rangert. 

Vår dedikasjon til dette feltet stikker dypt. Mange av våre advokater har viet hele sin karriere til arbeidslivsjuss og arbeidsrettslige spesialiteter.

Lokale, overalt

Verdens største nisjefirma i arbeidslivets juss, til din disposisjon

Littler Norge er en del av Littler, verdens største advokatfirma innen arbeidsrett. Littler har en rekke topprangeringer internasjonalt, herunder i Europa:

  • Chambers and Partners: Recognized in Chambers Global Guide, 2016-2023
  • Financial Times – Innovative Lawyers: Europe Report: Standout, Strategic Approach to Innovation, 2022
  • The Lawyer European Awards – European Specialist Law Firm of the Year: Winner, 2022
  • The Lawyer European Awards – Global Firm of the Year in Europe: Highly Commended, 2020-2022 - Finalist, 2019

Med mer enn 1700 advokater på mer enn 100 kontorer over hele verden er vårt nettverk over alt hvor din virksomhet er. 

For deg som klient betyr dette at du har tilgang til advokater over hele verden, og at du kan delta på arbeidsgiverkonferanser og i vårt nettverk i hele verden. 

For oss betyr det at vi alltid er oppdatert på den internasjonale rettsutviklingen.

Det handler om virksomheten

Vi innser at det ikke er tilstrekkelig å være spesialist på loven – vi må også kjenne din virksomhet. Vår styrke er at vi har advokater med lang erfaring som ønsker og evner å forstå din og virksomhetens situasjon. 

Dette gjør at vi er i stand til umiddelbart å gi strategiske råd, treffsikkert vurdere det reelle behovet for videre juridisk bistand og få jobben gjort til riktig kost og nytte. Våre klienter verdsetter at de kan få innspill fra oss i tidlig fase. Av og til er det bare det som trengs. Andre ganger trengs det bistand over tid.

Det handler om å spille deg god 

Vi legger stor vekt på å samarbeide med deg for å spille deg god. Vi jobber tett med våre klienter for å gi kompetanse og praktiske knagger slik at klienten selv kan håndtere situasjonen når det er ønskelig.

“He's a good mentor to coach through processes and he lets the client take ownership of the process if we want to, alongside his excellent guidance.”

- Chambers and Partners – representativ klientuttalelse om partner i Littler Norge

Det handler om ledelse 

Vårt fagfelt er mer enn juss – det dreier seg i bunn og grunn om mennesker som skal ledes. Uansett om det er tale om virksomhetsoverdragelser, varslingssaker eller løpende personalsaker, dreier det seg om å forstå og bruke den menneskelige kontekst for å skape gode løsninger. 

For å håndtere dette har våre advokater flerfaglige kompetanseprofiler, som blant annet omfatter arbeids- og organisasjons-psykologi, Human Resource Management, organisasjon og ledelse, journalistikk og kommunikasjon og økonomi og ledelse.

Kontakt oss

Tel (+47) 23 89 75 70
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Personvern

Adresse

Akersgata 28
0158 Oslo

LinkedIn

Firm Logo