Skip to main content
Nina Thjømøe tiltrer fra 1 februar 2024 som partner i Littler Norway

Nina Thjømøe tiltrer fra 1 februar 2024 som partner i Littler Norway

Publisert: 01. februar 2024

- Nina har tidligere jobbet hos oss som senioradvokat, og vi er svært glade for at hun kommer tilbake i ny rolle som partner. Nina har opparbeidet seg en betydelig kompetanse innenfor arbeidsrett. I tillegg til erfaringen fra domstolsapparatet og advokatvirksomhet har hennes erfaring som HR Specialist Legal i COWI AS de to siste årene også gitt henne strategisk og operativ kompetanse, sier Tore Lerheim, styreleder. 

- Jeg synes det er veldig spennende å være tilbake, og å få jobbe med det dyktige og hyggelige Littler-teamet igjen. Jeg ser også frem til å bistå klienter på en enda bedre måte ved å bruke den tilleggserfaringen og -kunnskapen jeg har opparbeidet som internadvokat hvor man kommer tett på virksomheten. Dette har gitt meg en enda bedre innsikt i og forståelse for klientens behov, sier Nina Thjømøe, partner.

- Vi setter stor pris på å ha med oss Nina videre fremover. Med 15 års relevant arbeidserfaring er det naturlig at hun kommer tilbake i rollen som partner. Hun vil først og fremst bistå store og små virksomhetsklienter innenfor et bredt spekter av arbeidsrettslige temaer. Hun vil også bistå internasjonale klienter, og vil samarbeide tett med våre kollegaer i Littler i Europa og USA, sier Ole Kristian Olsby, Managing Partner.
 

Kontakt oss

Tel (+47) 23 89 75 70
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Personvern

Adresse

Akersgata 28
0158 Oslo

LinkedIn

Firm Logo