Skip to main content
Littler Norge kunngjør ny struktur

Littler Norge kunngjør ny struktur

Publisert: 02. mai 2023

Fra 1. mai 2023 endrer Homble Olsby advokatfirma AS firmanavn til Littler advokatfirma AS og profileres som Littler Norge.

Homble Olsby advokatfirma AS ble etablert i 2007 og har vært en del av Littler siden begynnelsen av 2019. Littler er verdens største arbeidsrettsadvokatfirma med mer enn 1700 advokater kvalifisert til å praktisere i over 30 land, fordelt på mer enn 100 kontorer over hele verden. Som en del av Littlers globale plattform kan Littler Norge betjene de vidtrekkende behovene innen arbeidslivsjuss som nasjonale og internasjonale kunder har.

«Beslutningen om å styrke det strategiske og operative samarbeidet med Littler gjøres for at våre eksisterende og fremtidige klienter skal oppleve at vi er – og at vi kontinuerlig strekker oss mot å være – en samarbeidspartner som bringer merverdi til deres virksomhet», sier Ole Kristian Olsby, som fortsetter som Managing Partner i Littler Norge. 

«Teamet vårt har jobbet som en del av Littler i mer enn fire år, og vi ser frem til å fortsette å samarbeide med våre kolleger over hele verden for å betjene kundene våre best mulig, fortsetter Ole Kristian Olsby. «Littler har bygget en formidabel plattform for å bistå bedrifter med arbeidsrettslige og arbeidslivsrelaterte spørsmål i de mange jurisdiksjonene de opererer i. Evnen til å trekke direkte på denne ekspansive globale plattformen, dybdekunnskapen og den innovative tilnærmingen vil være en integrert del av vår fortsatte vekst».

«Vi er spente på veien videre,» sier Stephan Swinkels, en Littler-aksjonær som co-leder utviklingen og integrasjonen av Littlers globale plattform. «Norge har lenge vært et strategisk marked for Littler og er fortsatt en sentral del av vår globale virksomhet. Ole har utmerket seg som en dyktig leder siden vi kom inn på det norske markedet i 2019, og han vil fremdeles sørge for at firmaet fortsetter å levere førsteklasses juridiske tjenester til arbeidsgivere i Norge og utenfor».

«Vi er et av Norges største fagmiljøer innen arbeidslivets juss og har i en årrekke vært rangert både nasjonalt og internasjonalt som et av de beste fagmiljøene innen arbeidsrett. Vi er dedikerte til å yte enestående kundeservice, og videreføringen av integrasjonen med Littler og alt av ressurser som ligger i firmaets globale plattform gjør at vi kan gjøre nettopp det,» sier Tore Lerheim, som vil fortsette som styreleder i Littler Norge.

Se her for mer informasjon om Littler Norges kundeservicetilnærming.

Kontakt oss

Tel (+47) 23 89 75 70
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Personvern

Adresse

Akersgata 28
0158 Oslo

LinkedIn