Skip to main content
Joakim Augeli Karlsen ny partner i Littler Norway

Joakim Augeli Karlsen ny partner i Littler Norway

Publisert: 23. april 2024

Joakim Augeli Karlsen tiltrådte som partner i Littler advokatfirma 2. april 2024. Han er spesialist i arbeidslivsjuss og prosedyre for domstolene. Joakim vil bistå virksomhetsklienter med alle typer arbeidsrettssaker, og er «go to-person» i saker og juss som krever det lille ekstra.

Joakim kommer fra NHO, hvor han har jobbet som advokat i elleve år. Han har tidligere jobbet to år i advokatfirmaet Selmer, og ett år i arbeids- og inkluderingsdepartementet som førstekonsulent.

«Jeg gleder meg stort over å få være en del av Littler Norway. Dette er en topp gjeng jeg har rukket å bli ganske godt kjent med allerede, og som jeg har trivdes sammen med fra første dag. Jeg gleder meg også til å møte en større del av det internasjonale miljøet i mai, på den store begivenheten Littler Executive Employer Conference. Dette blir knallbra!», sier Joakim, partner.

Joakim har jobbet mye med omstilling og nedbemanning og individuelle saker med kollektivt tilsnitt, og er anerkjent og verdsatt for målrettethet, effektivitet og gode løsninger i krevende saker – også i saker med forbund og tillitsvalgte.

Han har bred erfaring med prosedyre i tingrettene og lagmannsrettene, og har en godkjent prøvesak for Høyesterett. Han har blant annet prosedert saker for flere store børsnoterte virksomheter, herunder Equinor, Norwegian og SAS.

«Vi er svært glade for å ha fått Joakim med på laget. Han kompletterer partnerskapet i Littler på en særdeles god måte, både faglig og personlig. Joakim vil bidra sterkt til at vi kommer stadig nærmere målet om å være førstevalget innenfor arbeidslivsjussen», sier Tore, styreleder.

Joakim har internasjonal erfaring som en av flere talspersoner for International Organisation of Employers ved ILOs Arbeidskonferanse; Committee on the Application of Standards 2023. Han har også vært i Business Europes forhandlingsdelegasjon om forhandlinger om direktiv om Teleworking and Right to Disconnect. I tillegg har han utformet flere høringssvar for gjennomføring av EØS-rett i arbeidsmiljøloven.

Han har utstrakt foredrags- og kurserfaring, og har vært foredragsholder på Det årlige arbeidsrettskurset i 2020, 2023 og 2024. Han har også hatt flere innledende innlegg i Norsk Arbeidsrettslig Forenings møteserie og ved Arbeidsrettsgruppen ved UiO. Joakim har også erfaring som sensor og veileder i Masteroppgaver i Arbeidsrett, kollektivt og individuelt, ved UiO.

«Vi gleder oss over at Joakim er blitt en del av Littler. Han er en kompetent, dyktig og erfaren advokat som kompletterer oss og passer godt inn i vår strategiske retning. Joakim er en hyggelig og likandes person som vi gleder oss til å jobbe sammen med i årene fremover», sier Ole Kristian, Managing Partner.

Kontakt oss

Tel (+47) 23 89 75 70
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Personvern

Adresse

Akersgata 28
0158 Oslo

LinkedIn

Firm Logo