Skip to main content

Joakim Augeli Karlsen tiltrådte som partner i Littler advokatfirma 2. april 2024.

Augeli Karlsen har tung kompetanse og omfattende juridisk erfaring innen arbeidslivets juss. Han dekker hele spekteret innen arbeidslivsjussen og har jobbet med alle typer arbeidsrettssaker.

Han har bred erfaring med sakførsel i tingrettene og lagmannsrettene, og har en godkjent prøvesak for Høyesterett. Han har blant annet prosedert saker for flere store børsnoterte virksomheter, herunder Equinor, Norwegian og SAS.

Augeli Karlsen har internasjonal erfaring som en av flere talspersoner for International Organisation of Employers ved ILOs Arbeidskonferanse; Committee on the Application of Standards 2023. Han har også vært i Business Europes forhandlingsdelegasjon om forhandlinger om direktiv om Teleworking and Right to Disconnect. I tillegg har han utformet flere høringssvar for gjennomføring av EØS-rett i arbeidsmiljøloven.

Han har utstrakt foredrags- og kurserfaring, og har vært foredragsholder på Det årlige arbeidsrettskurset i 2020, 2023 og 2024. Han har også hatt flere innledende innlegg i Norsk Arbeidsrettslig Forenings møteserie og ved Arbeidsrettsgruppen ved UiO. Augeli Karlsen har også erfaring som sensor og veileder i Masteroppgaver i Arbeidsrett, kollektivt og individuelt, ved UiO.

Augeli Karlsen er «go to-person» i saker og juss som krever det lille ekstra. Han har jobbet mye med omstilling og nedbemanning og individuelle saker med kollektivt tilsnitt, og er anerkjent og verdsatt for målrettethet, effektivitet og gode løsninger i krevende saker – også i saker med forbund og tillitsvalgte.

Arbeidserfaring

  • Partner og advokat, Littler advokatfirma AS, april 2024 - nåværende
  • Advokat NHO Arbeidsrettsavdeling, NHOs advokattjenester, 2012-2024
  • Advokatfirmaet Selmer DA, advokatfullmektig og advokat, 2010-2012
  • Arbeids- og inkluderingsdepartementet, førstekonsulent, 2009-2010

Utdannelse

  • Master Rettsvitenskap, Universitetet i Oslo, 2008
  • Vitenskapelig assistent, Institutt for privatrett UiO, 2007-2008

 Andre oppdrag og verv

  • Fast medlem i AFP-klagenemnden, 2018 – mars 2024
  • Varamedlem Rikslønnsnemnda, 2018 – mars 2024 

Kontakt oss

Tel (+47) 23 89 75 70
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Personvern

Adresse

Akersgata 28
0158 Oslo

LinkedIn

Firm Logo